Träna på natten

Nu är jag tillbaka igen. Det blev först en sallad framför min hyrda film och efter det gick Wallander på tv så ja.. det blev visst den också.  Syndigt nog med lite vit choklad. Dumma mej!
Nu sitter jag här och har lite smått ångest över allt som jag tryckt i mej idag, speciellt eftersom jag valde att ha min tjockisdag i förrgår!
 
Jag har forskat lite i om det verkligen är bra att träna på natten, men hittills inte fått något bra svar. Mitt sunda förnuft säger mej att det är idioti. Man ska sova på natten, äta en stadig frukost (även om jag gärna skulle gå ut och springa och sen käka frulle) och efter det kan man börja träna.
 
Jag har sagt det förr och jag säger det igen - det där med träning är så jäkla jobbigt. Alltid finns det sätt att vrida och vända på exakt allt. Självklart styrs ju det hela till viss del av vad man vill uppnå. Vill man tappa kilon sägs det att det är en jättebra idé att powerwalka en timme innan frukost, vill man bygga muskler vore det ju helt idiotiskt att ställa sej vid maskinerna innan man har käkat en enda smula.
 
*Suck*
 
Jag blir inte klok på allt det här. Det är förvirrande, irriterande och totalt omöjligt.
Det enda jag vill är att tappa lite fett och bygga lite muskler.. ska det vara så himla krångligt?
 
Så.. träna på natten eller inte?
Jag funtar på att sticka iväg ett tag nu. Jag har ändå inget för mej och shit vad jag sover bra när jag kommer hem sen.
 
Jag har dessutom världens lust att träna mage och rygg! Men löpningen är jag inte riktigt lika sugen på. Dessutom börjar jag bli trött nu, frågan är om det är en vidare smart idé att träna när man är trött. Något säger mej att det, om något, är muskelnedbrytande.
 
Usch vad irriterad jag blir nu. Ju mer jag skriver desto mer irriterad blir jag. Det är sent, jag är halvtrött och jag har tryckt i mej kalorier jag hemskt gärna vill bränna.
 
 Ska min envishet ta över och dra iväg mej till gymmet, eller ska mitt sunda förnuft hålla mej kvar här hemma och packa iväg mej imorgon innan jobbet istället?
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0