The two Mr Kissels

Jag kom ganska precis inanför dörren och nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska blogga eller sminka av mej och kolla på film.. Det blir nog en blandning. 
Apropå film så tänkte jag rekommendera en film som jag såg på tv härom dagen. As bra! Och dessutom baserad på en verklig händelse - klart den är bra då.
Man skulle ju aldrig göra en film om en händelse om händelsen inte var det minsta intressant.

Den heter i alla fall The two mr Kissels och det här får man fram när man ska läsa om filmen
Amerikanskt drama från 2008. The Two Mr Kissels. Verklighetsbaserat drama om två bröder som verkar leva perfekta liv. De har vackra fruar, välbetalda jobb och stora hus. Men under ytan lever gammalt groll kvar. När hemligheterna kommer i ljuset kommer deras liv att förändras dramatiskt.

Antingen såg jag en heeelt annan film, eller så sov jag när en del av det där kom fram.   
Jag säger att filmen handlar om två bröder som från utsidan verkar ha exakt allt. Men inget varar förevigt och när ena brodern blir mördad är det klart att det börjar knaka ordentligt i fogarna.
Den första broderns mördare är inte jättesvår att få fram, tvärt om nästan för enkelt. Men den andra brodern har inte precis gjort sina moves helt smart alla gånger och när han hittas dödad i källaren, blodig och med en påse över huvudet - det är då man måste börja rota i vad the two Mr Kissels egentligen sysslade med. För att så för er som gillar thrillers och drama är det verkligen en perfekt film.

Utan att behöva avslöja vilka mördarna är så kan jag säga att den ena sitter i fängelse just nu och den andra häktades 2005.

Även om jag inte direkt är duktig på att skriva om filmers handlingar och grejer så kan jag säga att jag vet vad en bra film är. Se den.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0