Strong is the new skinny

Tänkte köra ett litet tips på ett linne som jag gärna skulle klicka hem.. och troligtvis kommer att klicka hem.

 

Uttrycket "Strong is the new skinny!" är jäkligt inne just nu. Jag tror faktiskt att det framför allt kommer ifrån att man försöker försvara att man inte är en pinne.. lite som om man skämdes för det.
Jag menar, jag är ju ingen pinne direkt men jag försöker aldrig förklara bort det, inte heller försöker jag intyga människor om att jag gärna är lite större. Sanningen är att jag gärna skulle vara några kilon mindre (dock skulle jag inte vilja beskrivas som skinny.. det verkar inte .. nej det skulle jag inte vilja) men som ni ser krigar jag ju inte direkt. Jag är faktiskt hellre något större och unnar mej grejer än att tvingas avstå grejer för att jag strävar efter att slippa bli kallad tjock. Det är mindre arbete att bara strunta i vad folk säger och njuta av det som njutas kan. Lite så tänker väl jag.
Men det vita linnet.. och även det svarta (det rosa känns lite too much) är onekligen snygga ändå. Jag funtar på ett linne i vitt. Lättmatchat, speciellt till en något "rockigare" stil. (Se, rockig stil a.k.a svarta jeans )

Linnena finns säkert på massa ställen men just dom här kommer från Fitnessguru och kostar 299 kronor


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0