Söndag

Hej

Jag försöker blogga på mobilen för att få lite fler inlägg publicerade i alla fall.. men tja, det går inge vidare. Av någon anledning hinner jag inte ens med det. Om jag skulle få ordning på sömnen skulle jag i alla fall kunna blogga lite mer, men men.

Jag har haft en rätt bra kväll på jobbet ikväll. Det var lite småsegt ibland men jag har i alla fall grymt kul med kollegorna. Det blev 1-1 mellan Spanien och Italien och det var väl ett minus men annars känner jag mej på topp.  Planen är att försöka komma upp i bra tid imorgon. Jag ska ringa till ett gym, till kickboxningen och ett lite mer privat samtal och sen ska jag försöka hinna med att åka till East street innan jobbet.
Allt detta ska göras innan 18.00.

Wish me luck haha. För en "vanlig" människa skulle det gå alldeles utmärkt, men med tanke på att issa sover till tidigast 16.00 så får man vända på myntet några gånger.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0