Så ligger det till

Home sweet home.
Jag kom hem för typ 2½ timme sen och sen dess har jag pratat lite med lillebrorsan, som precis kom upp till Stockholm för Stellas dop, chillat och ja.. chillat.

Egentligen skulle jag åkt till jobbet för en halvtimme sen men mitt pass blev dubbelbokat så jag får börja 22.00 istället. Surt som satan och inget har man att säga till om.
Det ska bli skönt att avsluta det här projektet, det suger ändå jävligt hårt så. Nej jag kommer sannerligen inte sakna mycket av det.

Jag känner mej smått sliten idag så om en stund ska jag hoppa in i duschen, sminka mej på med kläder och sen hoppas jag att jag känner mej som en ny människa.

Jag är glad att jag har bilen idag, för då kommer jag hem snabbare efter jobbet. Imorgon ska jag upp svintidigt för att gå på mitt livs första dop.. tja det var visst min brorsdotter som ska döpas. Hon ska ha samma klänning som både jag och mina bröder har haft, men sånt fattar ju inte jag. Hur som helst lär jag väl snarka mej igenom alltihop - men jag ska anstänga mej till mitt yttersta för att hålla mej vaken.
Men jag tar med ett par solbrillor och tejpar upp mungiporna för säkerhets skull.



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0