Öronpynt

Jag kom hem för en halvtimme sen och nu ligger jag och pustar ut i sängen. Alldeles strax ska jag dra igång "En gång i Phuket", som jag har velat se i evigheter, men först blir det några eller i alla fall något snabbt inlägg.

Idag var jag, som sagt, på East street. Jag hade planerat att köpa en ny stav, göra en ny piercing och ett nytt stick. Jag gjorde alla 3.  Först köpte jag staven och medan vi steriliserade min navelpiercing för det nya sticket, satte vi i den och gjorde piercingen som jag skulle göra.

Här är det fina lilla resultatet.




Det gjorde ganska ont faktiskt. Jag hade tydligen jäkligt hårt och tjockt brosk - men det var definitivt värt det.  Men jag tycker alltid att det är lite jobbigt i början med en ny piercing. Man har inte vant sej vid den så man kommer lätt åt den och det gör ont som fan. Men efter några dagar står man och beundrar den i  spegeln hela tiden.  Eller.. det hade jag gjort om jag inte hade ett jobb där jag knappt hinner gå på toaletten.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0