Nya blogg.se, typ fiasko

KUL! jag har märkt att flera av mina kategorier inte fungerar. Det beror på några fel i mina kodmallar. Jag vet exakt vad felet är och i typ en timme har jag suttit och ändrat allt, för att nu märka att när jag har klickat på spara så har det ändå inte sparats. Verkligen skitkul!
 
Alltså, det är ju inte så att jag är dum i huvudet och glömmer att klicka på spara, jag har gjort det ett antal gånger nu och testat att logga in och logga ut och skit. Jag tänkta att dom nya inställningarna kanske inte syns på en gång, som dom gjorde förut, alternatvit att den här nya skiten skulle vara lite segare än den förra - men nej. Det går helt enkelt inte att spara. Jävligt bra! Det funkar inte heller att blogga från mobilen. Det går att skriva men inte att ladda upp bilder.. hur bra är det då? Fan vilket jävla fiasko. Varför ändra något som är bra, för att det ska bli bättre och istället göra det sämre? Jag antar att det inte direkt är menat att bli såhär... men vad fan, det var ju inte direkt 1 timme sen den nya stilen kom.
Nej nu är jag ta mej tusan riktigt lack. Det är inte ofta jag klagar på blogg.se. Jag har bloggat här i 5 år och aldrig någon annan stans. Jag har aldrig ens tänkt tanken. Men när grjer inte fungerar som man är van vid blir man fan irriterad.
 
Nu är mitt glada humör förstört och jag har slösat en timme av mitt liv på skit.
 
Nu är jag arg så nu går jag fan och tränar, oavsett om det är bra eller inte.
 
Tack och hej!
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0