Jagar nya reserver

Det här inlägget skev jag i söndags.. har ingen aning om varför det inte fastnade

Det värsta med att vara singel är helt klart att man inte riktigt kan ha sex när man vill... Intressant att jag säger just det, när det jag brukar säga är: det bästa med att vara singel är att man kan ha sex med vem som helst när som helst..
Eller tja, det är väl inte det bästa - men det är ett av privilegierna.

Dock inte helt sant.

Idag är det söndag och här sitter jag sjukligt kåt och funderar på när jag hade sex senast. Jag har verkligen blivit slapp på gamla dar. Förut var man ju på hugget en gång i veckan och visste jag inte när senaste omgången var, tja då hade det gått på tok för lång tid.
Jag antar att jag försöker lära mej att stå emot jobbiga begär .. som om inte rökbegäret var tillräckligt. Dagar som dessa, när man ligger i sängen och skakar av irritation - det är så man vill ha en cigg.
Förstår ni hur jag har det just nu!? Förstår ni mitt lidande? Stackars lilla mej!

Dagar som dessa får en att börja överväga dumma grejer - typ att skaffa en KK.
Alla vet ju hur idiotiskt det är, men gaah troligtvis grymt sex..

Det stör mej att fantasier ofta är så mycket bättre när man fantiserar än när man sen verkställer det hela. Fantiserar man om en kuk ser man en sak i perfekt storlek som är överdrivet skön och som man inte kan få nog av. Sen när man ser en kuk i verkligheten ser man ett stycke kött som oftast används lite för klumpigt.
Eller är det jag som är väldigt kräsen?

Hur som helst är det alltid sjukt mycket bättre i mitt huvud. Förstår ni hur irriterande jobbigt det är?! Man kåtar upp sej själv heeelt i onödan och sen när man fått det man tror att man letar efter är man fortfarande kåt för att man inte lyckades tillfredsställa sej själv på grund av att man inte fick det som man fantiserat om.

Dagar som dessa, när man skakar av irritation, då funderar jag på om man kanske skulle skaffa en KK i alla fall.. Eller i alla fall utöka antalet reserver. I mitt fall handlar det om att gå ut på jakt efter nya reserver, eftersom jag fimpade alla jag hade.
Det var helt enkelt dags att rensa hur garderoberna och det vore ju inte speciellt rättvist om vissa fick stanna och andra dra så det var lika bra att åka till tippen med hela samlingen.
Såhär efteråt var det kanske ingen vidare smart idé.. fast å andra sidan, hur lång tid kan det ta att skaffa 10 nya snubbar att underhålla sej med ett tag?
Det kan man ju kirra på 5 minuter.. men sen är jag ju kräsen och även om jag ångrade det nyss säger jag bara; tacka fan för det - nu.
Såå... reserver, reserver. Några killar som alla har olika egenskaper och tillfredsställer mej på olika sätt. Herregud, det är verkligen ett privilegie att vara singel.



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0