Arne Dahl- Misterioso

För att hoppa tillbaka till min tisdag. Den började dåligt med mitt vidriga humör men slutade faktiskt helt okej.

Jag stannade vid videobutiken på vägen hem, hyrde två filmer och självklart hade jag köpt choklad också. Jag visste inte om jag skulle gilla den vita så det var lika bra att köpa 2.  Annars hade väl mitt humör gått från botten till Hades.

Den ena filmen har jag sett för en timme sen. Den var grym, grym, GRYM!!

Jag håller på och plöjer igenom Arne Dahls filmer just nu och än så länge har jag sett 2.an och nu 1:an.. Fel ordning? Aah jag tror det.
Hur som helst.

Den var grym!! Jag älskar att filmerna är ganska långa. Jag är ju ett duktigt BECK-fan en länge och även om jag kan varenda sekund utantill av varenda film (utom i stormens öga för den var verkligen inte speciellt bra) tröttnar jag inte.. i alla fall inte tillräckligt för att sluta se filmerna.  

Anyway.. det är totalt omöjligt att lösa ett mord eller flera på 1½ timme, så det är väl det jag tycker är lite kasst med dom filmerna. Men Arne Dahls filmer är 3 timmar tror jag och det känns ju lite mer logiskt att lösa ett mord på 3 timmar än 1½

Nej men ärligt talat höll jag på att ramla ner från soffan och fullständigt bita av mej naglarna för att den här filmen var så spännande! Om ni gillar riktigt bra thrillers, eller är galen i kriminalfilmer som jag är, då borde ni verkligen se Arne Dahls filmer. Men se dom i ordning, det är nog bättre




Förresten så var den vita chokladen god  Tur att jag inte käkade upp båda två, haha.



By the way! Är det någon som vill köpa en burk tacosås? Jag råkade köpa en och sen råkade jag visst åka till affären och köpa en till..  Issa the klant..

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0