Skum resa det här

Hej
 
Idag är det söndag och inte många dagar kvar till hemresa. Jag känner mej jättestressad över allt jag inte har hunnit göra under denna resa, allt jag velat göra och hur allt blev. Det enda som känns riktigt jävla bra med den här resan är att jag faktiskt knappt gjort av med några pengar alls. Hade jag torskat 20 kottar på den hade jag nog varit riktigt deppig. Jag menar.. bättre resor har jag väl haft.
3 veckor med Roya blev en vecka, 3 dagar ensam och sen 10 dagar med brorsan. Även om det var planerat att brorsan skulle komma hit var det väl inte dirket såhär det skulle bli. Inget av den här resan gick som planerat och det är ju jävligt trist, men men.
 
Det är lättare att åka hem om man inte har för mycket att sakna  Positiv brud.
 
Vistelsen här har i alla fall fått mej att planera om mycket av det jag vill för framtiden. Jag hoppas att mina planer går i lås för då har jag en mycket spännande höst framför mej.  Går det åt helvete kommer ni få läsa mina oerhört deppiga inlägg om hur eländigt allt är.  Let's hope for the best.
 
Ikväll ska jag och brorsan i alla fall på skumparty. Jag hoppas att det blir riktigt kul och mycket folk. Och jag hoppas att inte fööör många tjejer strippar. Trodde aldrig att jag skulle reagera så hårt på att tjejer strippar på bardrisken plötsligt men det gjorde jag tydligen. Antar att jag såg deras värdighet och självrespekt flyga rakt ut genom dörren i samma sekund som dom tog av sej shortsen, shakade och air-fuckade DJ:n. All for free!
 
Hoppas ni får en soft söndag - be lite för mej med.
 
 
Såå glad och såå taggad.. det var ju lite onödigt kan man tycka nu i efterhand.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0