Nu drar jag ut

Jag är ledsen att det blir så hackigt med inläggen. Ena stunden skriver jag om vad som hände för 4 dagar sen och andra stunden är jag tillbaka i nutid. Som tur är står det i alla fall vilken dag jag snackar om.  Än så länge har jag bloggat fram till dag 5. Nu när jag är ensam här ska jag verkligen försöka att komma iklapp till nutid. Men sen kommer ju min borsa ner hit så då lär jag ju halka efter lite igen. Men men.
 
Nu tänkte jag i alla fall dra ut här alldeles strax. Klockan är bara 23.15 så än så länge är det väldigt för tidigt att dra ut. Men jag kan i alla fall gå och sätta mej på Monet ett tag, ta några glas och sen när klockan bli mer kan jag gå vidare till Benal mádena. Där finns det, som sagt, gott om britter så det blir lättare att hitta någon att snacka med där. Dessutom är britter något mer anständiga än spanjorer.. men sen spårar dom läskigt mycket efter 3:e glaset.
 
Jag berättar mer om denna, minst sagt skumma, dag när jag kommer till dag 8 i uppdateringen!
 
Anyway.. Wish me luck
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0