Is it love or desire?

Hej
 
Klockan är  8.30 och här sitter jag.
 
(ber redan  nu om ursäkt för eventulla stavfel och gramatiska pinsamheter)
 
Jag hoppas att allt är fine med er. Själv är jag alkoholpåverkad (som vanliligt, utan att vara alkis såklart) och lagar mat just nu. Jag och Roya kom nyss hem efter en väldig lång partykväll. Hon sover redan djupt, kan jag säga, men jag håller mej uppe för lite fyllekäk. That's right, just nu kokar jag pasta och steker hamburgare med lite tomatsås och satas mycket oregano  Jepp, oregano har räddat flertalet av våra middagar här, vem visste att oregano var så gott?!?!
 
Anyway.. jag är egentligen inte så jäkla hungrig, jag behöver bara tröstäta. Ni vet att jag släng mitt hjärta åt helvete och inte längre känner attraktion mer än när det handlar om sex. Men då är det inte hjärtat som snackar, utan fittan.
I detta fall vette tusan vad jag ska dra för slutsats. Okej jag vill knulla den där bartendern big time, och allt säger mej att jag efteråt kommer strunta i honom som om han aldrig existerade. MEN... något annat får mej att dras till honom och aldrig någonsin har jag känt    //// tänkt!!! såhär om en kille.
 
När jag ser en kille ser jag en snygg människa med en väldigt trevlig grej mellan benen.. THAT'S IT! ALWAYS!
 
se: ALWAYS!
 
Jag fattar inte vad det är med mej i det här fallet. Killen är på något helt sjukt jävla vänster helt jävla fucking underbar.
Bartender, precis som jag (och dessutom himla duktig) rolig, impulsiv, hermlighetsfull (vilket är det värsta för mej) och tja.. av det jag sett än så länge - min dröm man.
Han är precis lagom söt (som bartender vet man att folk raggar på bartenders, vill gärna ha honom för mej själv) glad, ivrig, social, skämtsam, snygg... sjukt jävla good looking.. eller är det jag som inbillar mej bara för att jag absolut måste bli besatt av någon för att det absout är dags (?)
 
Okej, jag må vara full, men ... ... ... fuck, det är något med den här killen. På 2½ år har jag inte bekänt
 
någonstans att jag känner någonting över huvud taget för en kille mer än Mr A. Det är här den andra på 2½ år.
 
 
Kanske saknar jag bara att vara älskad av någon...
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0