I'm back

Hej
 
Klockan är snart 2.00 och jag börjar bli riktigt trött, men ville bara uppdatera lite snabbt.
 
Flygningen hem gick bra och i princip helt smärtfritt. Det var längesen jag var så trött som jag var då. Jag hade varit trött i säkert 10 timmar innan vi tillslut började våran långa resa hem. Jag somnade en stund på min stora resväska. Till att börja med försökte jag sova på en bänk, men när det blev obekvämt rullade jag ihop mej på något skumt sätt på resväskan. Jag lyckades somna tillräckligt djupt för att missa när incheckningen började och när flygplatsen fylldes med folk. Där låg jag och dregglade lixom.
Även om jag fick lite sömn vad jag fortfarande en zombie och när jag sen inte lyckades somna på planet blev allt väldigt irriterande. 4 timmar instängd på ett plan, trött som ett svin men kan inte sova. Hur irriterande?
 
Lyckligvis deckade jag på bussen från Skavsta till Stockholm. Äntligen fick jag en timmes sömn. I stan kom mini och hämtade mej, skjutsade hem mej och strax inanför ytterdörren började tårarna rinna. Jag var faktiskt förvånad att jag lyckats hålla mej så längde den här gången.
 
Ångesten hade sprungit runt i magen i flera dagar men tårarna kom först när jag var alldeles för utmattad för att kunna hålla tillbaka. Två filmer och lite sömn senare, sitter jag nu här. Jag är inte direkt glad att vara hemma igen men vad ska man göra åt saken?
 
Jo! Man ska göra precis det jag har gjort, nämligen att komma på en oslagbar plan!  Jag nämde ju det för några dagar sen, att jag smider på en plan just nu. När jag vet om allt kommer funka drar jag den här på bloggen.
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag
 
 
Bilden togs för 3 veckor sen, men det känns som att det var max 5 dagar sen!
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0