Dag 8

Dag 8
13/7
 
Dag 8 vaknade jag upp ännu mer ensam än dagen innan. Jag hade vaknat till några timmar tidigare av att Roya ¨lämnade lägenheten och den här gången visste jag att det inte var för någon promenad. När jag vaknade några timmar senare kollade jag mot hennes toma säng och kände mej mer ensam än någonsin. Men det var inte mycket att göra åt. Jag visste att jag skulle behöva spendera 3 dagar ensam så det var bara att ta mitt pick och pack och gå ner till stranden.
 
 
 
 
Efter 2 smarriga måltider.. självklart med rätt många timmars mellanrum, var det dags för mej att tagga till. Friday night out!
Jag hällde upp ett glas vin och gjorde mej i ordning för att gå ut och försöka ha kul ensam. Jag var rätt säker på att det skulle bli rätt trist, men att det däremot skulle vara grymt mycket bättre än att sitta hemma. Jag började med att traska iväg till Monet. Jag tänkte att det kunde vara en bra start, eftersom jag ändå är igenkänd av dom som jobbar där. Efter 2 mojitos gick jag vidare i rakst tempo till Benal mádena. Det gjorde jag enbart för att jag tänkte att det säkert fanns någon att snacka med där. Men ja, som jag sagt tidigare, engelsmän är väldigt blyga av sej och helt ärligt inte speciellt roliga att ha att göra med. Dessutom måste dom dricka så satans mycket innan dom klarar av att öppna käften och då känns det som att det mästa som kommer ur deras käftar är skit. Men men..
jag satt ett tag på Mollys, tog en drink och konstaterade ganska snabbt att det nog var dags att gå vidare. Då fanns det bara ett tänkbart ställe - Mondino.
Jag kände mej inte ett dugg redo att prova massa nya ställen ensam. Dels för att vad som helst kan hända och dels för att sånt är roligare att göra tillsammans med någon. Därför fick det bli Mondino. Jag har haft roligare kvällar, men att jag gick därifrån en stund innan stängning tyder ju ändå på att det inte var en helt misslyckad kväll.
 
 
Klipp 18 klippt

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0