Dag 5

Dag 5
10/7
 
Dag 5 var stekhet och självklart låg vi och stekte på stranden några timmar. Först nu tyckte jag att det började bli riktgt skönt i havet. Hittills hade det varit rätt kallt - såklart, eftersom det är sån himla kontrast till den varma luften. Men nu började även havet bli ganska varmt. Både bra och dåligt i och för sej - vart tar man vägen när man måste hitta en sval plats om till och med havet är varmt?
 
 
 
Vi tog lite kort på stranden. och jag vet att det blev skitmånga nu, men jag tyckte att det var så många som blev bra för en gång skull.
När vi kom hem igen fattade jag att vi hade WiFi, så jag började såklart direkt med att blogga. Jag ville ju uppdatera er om det som hänt hittills. Roya satt undertiden, uttråkad, och tog en miljard bilder på när jag satt vid datorn. Det blev ganska frustrerande efter ett tag. Speciellt eftersom hon garvade efter varenda bild.
 
 
När jag äntligen var klar och vi hade käkat, skrattat, danskat och haft en allmänt galen eftermiddag, började vi göra oss i ordning för ännu en kväll med galenskap.
 
 Vi gick till Puerto marina, där vi först började på Monet. Denna kväll började ganska lugnt och försiktigt med 2 Mojito Sandia och en Sambucashot men jag kan säga att den slutade allt annat än lugnt och försiktigt.
 
Till att börja med gick vi först tillbaka till vårat älskade ställe; Mondino. Där drack vi som vanligt våra 4 groggar för 10 euro. Fast skumt nog beställde jag lite fel så det blev 3 till mej och 1 till Roya. Den ena groggen blev, dumt nog, en Gin och Tonic, vilken jag tycker är en gubbgrogg som jag inte får i mej över huvud taget. Jag höll för näsan och svepte den i omgångar. Vad som var värre var att den vägrade ta slut. Oavsett hur många klunkar jag tog blev den inte mindre. Senare under kvällen kom jag underfund med att det kan ha haft att göra med att isen smälte, men just då, just där, tyckte jag bara att det var någon som jävlades med mej för att jag hatar groggen.
 
Efter en kort visit på Mondino drog vi iväg mot Benal Mádena. Vi började med att gå in på Mollys men konstaterade att vi inte ville stanna och tog istället ett helt dött place på andra sidan torget. Jag skojar inte när jag säger att vi var dom enda som var där. Men det gjorde faktiskt inget, vi hade kul ändå. Återigen fick vi 4 drinkar och 4 shorts för 10 euro. 2 Sex on the beach for moi och 2 vodka redbull till Roya. 4 shots sambuca satte sina spår kan jag säga.
 
 
 
Efter att det toma stället stängde var vi tillräckligt fulla för att bestämma oss för att vandra tillbaka till Puerto marina och in på Mondino. Det här är ju så långt ifrån Stockholm man kan komma. Här vandrar man från ställe till stället och beställer tills man ramlar ihop på golvet. Lyckligtvis går det aldrig så långt för mej, även om jag tror att jag fick i mej 5 shots, 2 mojito, 2 drinkar och 4 groggar denna kväll. Puh!
För att vara så liten får jag verkligen i mej mängder! Därav den väldigt svullna kaggen på detta klipp.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0