Dag 3

Dag 3
8/7
 
Dag 3 började som vanligt med att mitt alram ringde och vi tog oss upp för att gå till standen. Roya hade klarat dej bra, men jag var sliten som vanligt. Det är något med mej och alkohol - jag kan bara inte sluta. Är glaset slut, tja då är det bara fylla på.
Lyckligtvis är jag i alla fall snäll på fyllan - jag börjar inte våldta småflickor och misshandla min fru, jag blir faktiskt rätt kärleksfull - därav har dom flesta sexupplevelserna inträffat på fyllan.
 
Anyway.. jag var en zombie, men tog mej upp ändå och sen lunkade vi ner till stranden för att sova vidare. Jag har försökt sova lite på stranden varje dag men det har varit svårt för hela tiden händer något. Ibland skumrar jag till några minuter, för att väckas av att min högtalare plötsligt spelar en låt med högre ljud än dom andra i samlingen. Eller så är det en ungjävel som kastar en boll på mej, eller börjar skrika precis bredvid mej, eller så kommer Roya och kacklar om något. Alltid är det något.
 
Dag 3 var inget undantag och precis som vanligt när jag druckit och sen sovit 3 timmar var allt skitkul. Jag tror jag garvade åt något en gång i minuten.
 
 
Strax innan vi bestämde oss för att gå hem tog vi ett sista dopp och plötsligt ser Roya hur två killar en bra bit bort bestämt sej för att vinka åt oss. För ett ögonblick trodde vi att dom kunde ha vinkat till vem som helst på stranden, men när dom började röra sej mot stranden i vår riktning var det dags att tänka om.
 
Roya valde att fly tilbaka till våra handdukar, medan jag, min hjärna trogen, flydde åt ett åt helvete fel håll simmandes.
Idiotiskt, kan man tycka. Det tyckte jag med när dom ganska snabbt var ifatt mej. Jag måste vara en väldigt långsam simmare, för dom var trots allt en bra bit ifrån oss när jag lite snyggt kastade mej iväg.
 
Jag gick upp och sprang efter Roya och inte alltför många minuter senare gick dom båda killarna förbi oss, dock sa dom ingenting. Tror ni jag kände mej löjlig eller? Men jag bjöd nog på en trevlig show när jag som värsta James Bond slängde mej rakt in i en våg och simmade för brinnande livet... utan att egentligen komma någon vart.
 
Vi beslutade oss för att sola tills vi torkat och sen börja gå hemåt. Några minuter framåt är svarta men plötsligt kommer en kille fram till oss och fråga mej något.
Något jag uppfattar som: Do you want to order?
Varför i helvete skulle någon på stranden komma och fråga mej om jag vill beställa??
Jag tänkte väl inte så mycket men svarade i alla fall: No thanks, och vände mej om.
Jag kände i ryggen att han kollade konstigt på mej och när Roya tillslut väste: Issa, han frågade vad klockan är, blev det hela väldigt pinsamt.
 
Först en stund senare fattade jag att det var dom från havet och sen gick det väldigt snabbt. När jag svarat på vad klockan var (vilket han natruligtvis redan visste svaret på, eftersom han hade en mobil i handen) gick allt väldigt fort. Innan vi visste ordet av hade dom flyttat sina handdukar och lagt sej precis framför våra ögon.
Det var ganska irriterande faktiskt. Vi låg på mage och garvade mest åt exakt allt. Den ena av killarna var vidrig nog att lägga sej på mage precis framför mej och stirra på mej som om jag var någon jävla klubba.
 
Ganska snart tog han av sej byxorna och låg i kalingar framför oss. Han var inte direkt diskret med att pressa ihop paketet, och vi hade ingen aning om hur vi skulle hantera situationen så vi garvade. Satan vad vi garvade, åt precis allt!
När han efter en stund av pressande och en del snack på spanska sa att han ville knulla ansåg vi att det var dags att gå.
Dom pratade på spanska med oss och vi snackade svenska med dom, så kommunikationen fungerade aldeles utmärkt.
När dom började snacka om EM och Spaniens vinst kollade Roya bort, suckade och sa: Herregud, om man börjar snacka om fotboll har man verkligen inget vettigt att säga just nu.
 
När vi tillslut kom därifrån var dom ganska snabba med att också packa ihop. Dom följde efter oss ett tag, men tillslut blev vi äntligen av med dom.
 
Dag 3 fortsatte precis som tidigare med käk och sömn. Sen gjorde vi oss i ordning och drog ut.
 


 
Kvällen spenderades först på Moet och sen på Mondino. Jag kan bara nämna att jag helt struntade i min lilla bartender och istället gick en stor del av uppmärksamheten till en Holländare, dock inte med flit. Känns som att det var ett av mindre mindre smarta drag.
Men som tur är har jag gott om tid att testa ett nytt drag.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0