Dag 19

Dag 19
24/7
 
Dag 19, tisdag.. ångest.
Jag började känna att hemresan bara var timmar bort. Hemskt mycket ångest.
 
Jag gick till standen. På vägen var jag vara tvungen att ta kort på hur roligt dom parkerar här. Alltså.. det kanske är lite svårt att se på bilderna men det står bilar som är helt omringade och jag kunde inte låta bli att fundera på vad som händer när ägarna till dom bilarna kommer tillbaka och vill åka därifrån.
 
 
 
När jag kom hem väntade jag på att det skulle svalna lite och sen åkte vi in till Torremolinos centro för en sista shoppingrunda. Jag hade hittat ett par shorts några dagar tidigare. Jag hade lämnat kvar dom för att jag inte tyckte att jag hade tillräckligt med cash på mej, men när jag inte hade kunnat släppa dom var det bara att åka tillbaka och köpa dom.
Det blev såklart lite fler grejer i påsen och nöjd och glad trippade jag ut från affären
På vägen mot bussen stötte vi på George från Tinas. När jag berättade att vi skulle åka hem två dagar senare blev han besviken för att jag inte hade kommit och hälsat på mer än en gång under min 3 veckor i Spanien. Lite smått irriterande är det väl att jag inte gjorde det, eftersom George är en bra person att känna om man säger så. Inte bara är han alltid glad och trevlig och himla rolig, han kan ju dessutom hela området och vet hur man kan få tag på bostad och så om man vill.
Men men.. jag får väl skicka ett litet förlåt på facebook eller något.
 
 
Väl hemma igen blev det några lugna timmar med lite käk och sömn och sen gick vi iväg till Puerto marina för varsin fat frog på Mombasa.
Efter det gick vi såklart vidare till Mollys, eftersom brorsan föredrar engelsmän framför spanjorer.
 
Jag fick en väldrig trevlig överraskning när jag kom dit. Jag får berätta mer om det sen.
 
Vi fick i alla fall 2 Sambuca shots och två groggar var för € 7 var. Det var ett rätt bra pris tyckte jag.
 
Kvällen drog på rätt bra minns jag. Vi dansade, röjde och hade jävligt kul.. även om jag inte riktigt minns allt. Det beror ju såklaart på att det har gått 3 dagar. Man minns ju inte vad man gjorde för 3 dagar sen, aaaiight?!
 
Däremot minns jag att vi gick till kebab hits och kirrade varsin kebab klockan 7.00. Det var svingott minns jag, men vad är inte gott vid den tiden när man är full och glá? haha
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0