Dag 14

Dag 14
19/7
 
När jag vaknade pallrade jag mej som vanligt ner till stranden. Jag och brorsan hoppade runt bland vågorna och snackade massvis och sen gick vi till El Delfín och käkade lunch. Sist jag var där, för 2 år sen, tyckte jag att käket var bra men den här gången var allt bara helt fel. Föst satt vi och väntade på att en servitör skulle komma till oss i typ 10 minuter. När ingen kom gick vi och hämtade egna menyer. När en servitör väl kom beställde vi och sen fick vi vänta rätt länge på drickan. Strax innan drickan kom, kom en annan servitör för att ta våran beställning. Snurrigt värre!
Tillslut kom i alla fall drickan och ett bra tag senare kom lite käk. Min mat var rå och hade typ en disktrasas konsistens. För första gången i hela mitt liv dricksade jag inte när vi skulle gå. Dom som jobbade var allmänt otrevliga och slängde typ ner allt på bordet. Inte speciellt snygg service.
Över lag tycker jag ju att man ska dricksa när man är på restaurang. Men om dom som jobbar inte har lagt ens 5 gram energi på sitt arbete vetta fan om jag tycker att det är värt det. Jag mådde illa resten av dagen på grund av det dåliga käket.
 
 
 
På kvällen hände Totte med ut igen. Jag bestämde mej för att visa min underbara upptäckt på Mombasa - the fat frog.
Vi tog lite fin hemma först och sen gick vi till Mombasa, för att sen självklart hamna på Mondino. Vi tog bara en snabb visit på Mondino innan vi gick vidare till Benalmadena. Först gick vi till ett ställe som jag inte kommer ihåg namnet på, sen checkade vi fönstret på en strippklubb/horhus. Jag vägrade dock gå in.
Sen gick vi såklart till Mollys. Innan vi gick in på Mollys stannade vi och pratade med några som hade varit på KIU. Jag har aldrig varit där så jag var tvungen att ta reda på hur det var. Det sög tydligen, men vi fick varsitt klistermärke.
Vi hade faktiskt himla kul den kvällen. Fast jag blev jätteförvånad när en tjej började stripp på bardisken och DJ:n började air-fucka henne. Det såg bara heeelt fel ut. Halvnaken brud på bardisken på en vanlig nattklubb. Jag mådde illa av att kolla så jag gick ut för att ta lite frisk luft. Men det lilla äventyret var inte över. När jag kom in byttes hon ut mot någon annan och för att visa andra kroppsdelar. Det var bara hemskt. Jag kan förstå att folk strippar för pengar. Men varför utsätter man sej för sånt för absolut ingenting mer än att kåta idioter slänger vidriga kommentarer efter en? Jag vill inte ens gissa på hur många erbjudanden dessa tjejer får när dom väl hoppar ner på golvet igen. USCH!
Jag får gott om erbjudanden utan att stå och flasha hud på en bardisk.. hur går det då för dom stackarna? Snacka om baksmälla!
 
Hur som helst.. Kvällen var grymt kul. Ingen av oss var as packade, utan på samma nivå och det gjorde att det blev trivsamt att umgås.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0