Dag 13

Dag 13
18/7
 
På morgonen var jag åter fit for fight. Jag flög upp ganska tidigt och slängde på mej en bikini sen gick jag och Totte till stranden igen.
När jag låg där och solade som bäst började jag smida lite planer för dagen. Jag tyckte att det var dags att göra något, eftersom jag gjort i stort sett samma sak varje dag. Dessutom tänkte jag att Totte säkert skulle bi väldigt uttråkad snart.
Jag bestämde mej för att denna dag var perfekt för att göra något, eftersom vi kommit upp i bra tid. Vi kom hem lite tidigare från standen och efter att chillat hemma en stund tog vi bussen till Fuengirola för shopping och middag.
 
 
Fuengirola är ganska stort och har rätt många affärer men vi plöjde igenom dom flesta och köpte en del grejer.  För min del blev det en kjol, en topp och en jeansväst. Fördmodligen blir det några shoppingturer till så jag hoppas att jag kan hitta mer .
Efter att ha plöjt igenom affärerna satte vi oss och tog varins cola på en väldigt mysig bar. Efter det gick vi runt ett tag till och sen hamnade vi på en väldigt mysig restaurang. Dom hade menyerna på alla möjliga språk, bland annat svenska. Det var ju kul, speciellt eftersom grammatiken och stavningen inte var helt felfri. Ibland kan det bli så himla fel så det var svårt att undvika att skratta åt det.
 
 
När vi kom hem från en suveränt bra dag i Fuengirola gjorde jag mej i ordning och drog ut. Totte var trött och ville stanna hemma men det hindrade inte mej. Jobbigt nog kunde jag inte komma igång alls. Jag började på en Holländsk bar och sen gick jag till Mondino, eftersom man alltid kommer igång där. Det var nästan helt dött på folk så man kunde käna AC:n för första gången. Svinkallt!
Efrer en shot och två snabba drinkar hade jag fortfarande inte kommit igång och började fundera på att gå hem. Klockan var trots allt närmare 1.30. När jag som bäst stod där och funderade kom jag på att min bartender inte jobbade den kvällen, och till min stora glädje brydde jag mej inte alls. Yaaay jag är över honom, tänkte jag.
Och det kändes faktiskt riktigt bra.
Tillslut bestämde jag mej för att gå. Jag gick på toaletten och sen drack jag upp det sista. Precis när jag ska gå kommer han ut från toaletten. Han, han som jag precis kommit över. Han jobbade inte denna kväll, som sagt, så han tog tillfället i akt att gå ut och festa själv. Snygg som tusan var han. Han hade en vit skjorta, mörkblåa jeans, halsband, fixat hår och var bara allmänt hunk-style.
Han sprang omkring massor och tillslut bestämde jag mej för att gå i alla fall. Jag tvekade några gånger men tillslut orkade jag inte bry mej.
När jag gick där som bäst började jag närma mej Mombasa. Precis innan jag passerade stället bestämde jag mej för att ge kvällen en sista chans och gick in.
I baren beställde jag en fat frog och tro mej - det var fan en fat frog.
Drinken var gjort för att delas på typ 3, men jag drack den själv.
 
Efter en stund fick jag kontakt med en as trevlig engelsk tjej. Hon bjöd över mej till bordet hon satt vid och sen blev kvällen bara bättre och bättrre!   Vi hade verkligen svinkul när vi först gick tillbaka till Mondino och sen till Fiddlers och efter det till Mollys.
Vi dansade, shotade och snackade om allt som om vi känt varandra i flera år. Hur kul som helst! Tyvärr skulle dom åka hem nästa dag så det sög, och dessutom ramlade jag på vägen hem, slog i huvudet mot en trotoarkant och planterade en gigantisk bula.
Men det var det värt!
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0