Dag 10

Dag 10
15/7
 
Dag 10 finns det inte mycket att säga om. Söndag.. bakis.. dagen innan tottes ankomst.
Det fanns bara en sak att göra - ligga hemma och slagga.
 
Jag vet inte vad klockan var när jag kom hem den morgonen. Men den sista bilden är tagen 7.15 och efter det finns det en videoblogg som spelats in en halvtimme senare. Vart jag hamnade efter det vette tusan, men på ett eller annat sätt hamnade jag hemma i min säng.
Jag var så trött att jag somnade direkt och när mitt alarm ringde klockan 11.30 sov jag som en stock. Jag vaknade av mej själv vid 15.00 och tyckte väl inte att det fanns någon idé att gå till stranden då så jag stannade hemma. Filmer, mat och sömn - så heter dag 10.
 
Inte alls kul egentligen. Om man är på semester utomlands i ynka 3 veckor vill man ju inte sova bort en hel dag. Men men, så fick det bli. Å andra sidan tar jag ju igen det big time när jag är ute och festar.
 
Precis innan jag skulle gå och lägga mej letade jag upp en bit papper som jag skrev "Totte" på. Ni vet en sån där lapp som man står med på flygplatser på skämt. Jag hittade inget bra papper så det fick bli en servett, men det gick bra ändå. Bortsett från att jag glömde den hemma när jag nästa dag skulle åka in till flygplatsen och möta upp honom.
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0