03.30

Nej, nu är klockan 3.30 här och jag börjar faktiskt bli riktigt trött. Imorgon är det viktigt att jag inte försover mej för jag ska upp ganska tidigt och åka till flygplatsen för att hämta min brorsa.  Det ska bli jäkligt skönt att slippa vara ensam mer nu. 3 dagar räcker gott och väl. Det känns faktiskt som att det har varit lite waste of time att ha varit ensam så länge. Jag kunde väl i och för sej använt tiden bättre.. speciellt idag. Men 2 kvällar i streck har jag i alla fall varit ute och roat mej på bästa sätt, men jag borde kanske använt dagarna till att göra något vettigare - till exempel borde jag åkt till Fuengirola och shoppat.  Det hade varit att använda tiden väl! Men men, det är försent att klaga på det nu. Halva resan har gått. Det har gått svinfort så jag hoppas verkligen att tiden kan gå liiiite långsammare nu, men tvek på det va.
Hur som helst.
Några timmars sömn och sen anländet Totte.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: tamara - dagens blogg på min blogg

Hej! Var gärna med på min dagens blogg som pågår på min blogg, du kan komma till den här: http://tamaras.blogg.se/2012/july/vinnarna-och-dagens-blogg.html#comment
Kram

2012-07-16 @ 11:37:02
URL: http://tamaras.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0