Sex with mum and dad

I morse runt 07.00, när jag fortfarande inte somnat, kollade jag på tv. När jag sappade runt mellan kanalerna kom det plötsligt ett program som hette "Sex with mum and dad".
Ett program med en sån titel stjäl givetvis min uppmärksamhet. Det visade sej att det var rätt humoristiskt på  samma gång som man skämdes med människorna i bild.


Anyway.. Sex with mum and dad betydde inte det jag trodde att det skulle göra - att ha sex med sina föräldrar. Om jag blev besviken eller inte tänker jag inte avslöja men när jag sett två avsnitt kände jag en mix av massa grejer.
Det första avsnittet handlade om en kille som var 18 år och, enligt sin mamma, hade för mycket sex. Precis som alla killar hade han en lista där ha skrivit upp alla och listan bestod av hela 40 namn!
Jag var chockad. Herregud! Han hade fått ihop 40 pers på 5 år och inte haft ett förhållande. Den där siffran kom jag enkelt upp i på 1 år utan att behöva anstänga mej speciellt och dom flesta andra kommer väl upp i 40 på 2 månader.

Jag var tvungen att prata igenom det här med min kära vän Olivia. Varför skulle en mamma bestämt dra iväg sin son till en "lovedoctor" för att han har haft sex med 40 stycken? Hon menade på att han objektiviserade tjejer och istället borde försöka se deras personligheter och inte sukta så hemskt efter utseende och sex. Det var väl en bra tanke men det behövdes fortfarande diskuteras.
Olivia kom faktiskt med något givande.
- Är det ett brittiskt program? frågade hon.
- Ja det är en brittisk serie.. why?
- Ja men folk i typ England är ju lite extrema med det där. Om man förlorar oskulden när man är 17 är man ju typ slampig.
- Aaah... okej.. fan vad löjligt.

Det förklarade ju en hel del. Det roliga var när det kom massa övningar som sonen och mamman skulle göra tillsammans. Den första var att dom skulle skriva upp sina listor på varsin tavla och sen ringa in 3 stycken som var dom mest meningslösa liggen och berätta om det. Jag vet inte hur ni känner, jag tror att jag hade klarat av det med min morsa.. men inte om jag var hennes son. Det är ju en annan grej om man är två tjejer.. fast jag hade nog ändå hållt tyst om vissa saker. Hur som helst var det riktigt kul när det visade sej att hans pappa var morsans mest meningslösa ligg. Haha, hur förklarar man det för sin son utan att han ska känna sej oönskad?
Så illa var det inte, som tur var. Pappan hade bara varit riktigt dålig i sängen. I sonens fall var ett meningslöst ligg någon morsa han hade haft sex med. 39 var hon tydligen, vart går gränsen för att knulla en tant?

Efter att förklarat dom 3 meningslösa skulle dom berätta om 3 meningsfulla ligg och det var väl inte riktigt lika kul.



Programmet fortsatte i alla fall så med en till rolig övning och det var pinsamt men samtidigt as kul. Grejen var att det fick mej att fundera lite. Kan det verkligen vara så att det är så olika från land till land?
Hade jag varit en slampa i England? Hade jag varit rema rama virgin i ett annat?
Vart ligger jag på skalan i Sverige? Hur kommer det sej att man bryr sej så mycket om listor överhuvudtaget och vart går gränsen mellan att bara ha sex för att tillfredsställa sina behov och samtidigt andras till att börja objektivisera folk?

För mej känns det som att alla gränser är hårfina. Oavsett vad man gör har man troligtvis gått över någon gräns, men man håller sej fortfarande på banan i ett annat ämne.

Wööw.. undrar hur många gränser jag har gått över. Shit, allt detta för att jag såg ett program om att man borde vara mer öppen om sin sexualitet med sina föräldrar.



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0