Svar till Sandra




Hej Sandra
Först och främst vill jag såklart säga att jag beklagar, det gjorde faktiskt ont att läsa din kommentar då jag vet exakt hur förjävligt känslorna du beskriver känns.
Jag ska göra mitt bästa för att svara på det här och försöka ge dej en bild av att livet inte är över, även om det känns så.
Du är definitivt inte ensam med att ha ett brustet hjärta. Inlägget "kom över honom" är ett inlägg som många har läst och jag får ofta kommentarer som din.

Jag har kommit över mina ex för länge sen, även killar som jag varit småintresserad av är borta från skallen. Det tog inte speciellt lång tid egentligen och idag är jag glad att vara singel. Jag tänker aldrig på dom men självklart önskar jag dom all lycka i livet.

Alla break ups är svåra, det är ett jobbigt farväl av en person man delat sitt liv med en tid och självklart kommer man må dåligt över det ett tag. Det är såklart väldigt olika hur länge det blir, så att komma över en kille ser jag lite som en "sport". Man väljer mycket själv hur man ska gå till väga och en del bara händer. Jag har alltid, på ett sätt, valt att komma över dom snabbt just för att jag hatar känslorna du beskriver i kommentaren.
Det största hindret är ofta viljan - man vill sällan komma över honom, man vill att man ska bli tillsammans igen.
Så länge viljan finns, finns ett visst hopp att han ska komma tillbaka och så länge man inte har viljan att komma över sin kille kommer man fortsätta att vara besatt av att titta på telefonen, tänka på honom, drömma om honom, fundera på om man själv ska ringa eller sms:a och så vidare. Plötsligt vaknar man upp och det har gått 2 månader sen man gjorde slut och man mår fortfarande lika skit som dag 1.
När jag kom över mitt senaste ex lät jag mej själv må dåligt i ca. 1 vecka. Det var en otroligt jobbig break up och det är okej att må dåligt. Men så småningom måste man ändå ta tag i sej själv och försöka inse att man hade ett liv innan honom, man kommer träffa 1000-tals andra killar, kanske någon bättre och det det är dags att fylla tomrummet med andra saker.

Jag förstår att du känner att du alltid kommer må skit, det gör man. Det känns som att man hoppar ner från ett stup och livet stannar kvar uppe på kanten, vilket gör att man inte lever men man är inte dör. Man svävar runt i något tomt intet som känns förjävla obehagligt.
Självklart kommer det inte vara föralltid - du måste ju upp igen för att äta

Förlåt för mitt lilla skämt, men det kändes som att du kanske behövde det nu. Om du vill ha lite vidare tips på hur du kan komma över honom kan du klicka in på lite andra inlägg jag har skrivit om ämnet.

Kom över honom

Kom över honom del 2

Kom över din kärlek - 3

Kom över din kärlek - 4

Kom över din kärlek del 5

Kom över en kille på 14 dagar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Sara

sv hihi härligt :D

allt bra?

2012-01-31 @ 15:15:23
URL: http://ssasas.blogg.se/
Postat av: B E X O L L I L A.

2012-01-31 @ 15:47:38
URL: http://bexollila.blogg.se/
Postat av: Lilla Elin [drömmen om ett barn]

Hej där fina du!

Jag har dragit igång en DAGENS BLOGG hos mig & jag skulle bli super glad om du ville delta!:)

http://lillaelins.blogg.se/2012/january/bli-dagens-blogg-hos-mig.html#comment

2012-01-31 @ 20:17:07
URL: http://lillaelins.blogg.se/
Postat av: hana

sv; tack sötnos! :] jag färgar/klipper/ & förlänger mitt hår helt själv, litar inte riktigt på frisörer ^^. jag har inte färgat mitt underhår brunt, utan jag har satt ditt brunt löshår som en variation :)

2012-02-01 @ 13:44:29
URL: http://jjustlike.se
Postat av: Madelene - Tävlingar igång ♥

Tror du kommentera fel inlägg ? :P hehe vad är du med i ?

Kram♥

2012-02-01 @ 23:16:06
URL: http://sexyfreak.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0