Nu är det bara att hoppas

Jag var på suveränt bra humör... sen förstörde morsan det med att plötsligt från ingenstans bli realist.

Intervjun gick jättebra och imorgon ska jag provjobba, efter det får vi se vad som händer. Jag vet att morsan bara försökte hjälpa mej så att jag inte begår fler misstag eller blir lurad, men samtidigt är hon totalt värdelös på att välja sina tillfällen.
Det hela handlar alltså om ett jobb. Sen jag var 17 jag har jobbat inom servicebranchen och borde väl egentligen hålla koll på att allt inte är så snyggt bakom kulisserna, men jag antar att jag vägrar se den sanningen. Mamma å andra sidan, var snabb att trycka på hur det fifflas med löner och gärna betalas lite svart istället för vitt och så vidare. Även om det är något jag egentligen redan borde veta om, som sagt. Mc Donald's var ju inte direkt kända för att vara överärliga på sista tiden. Tack vare media har i alla fall det kommit fram svart på vitt, frågan är hur det är på mindre restauranger när ett av världens största företag fifflar sådär.

Förhoppningsvis slipper jag bli lurad den här gången, men papper är väl knappast det första man börjar juddra om, även om man kanske borde.

Ajja, det tar vi imorgon. Nu är det dags för mat och vila  Tiden går, märkligt nog, långsamt men om ett tag ska jag i alla fall sticka i väg på kickboxningens första styrkepass. Jag tror aldrig att dom har haft det tidigare, alltså en helt timme med typ cirkelträning.
Nog för att jag ogillar det starkt men jag tänkte ge det en chans, för den goda sakens skull.




Happyface


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0