Istället för choklad

Personligen är jag en riktigt godisråtta.. eller tja, jag gillar faktiskt inte godis men choklad är en gigantisk last. På sista tiden har ätande över huvud taget varit en stor last. Det känns som ett typiskt depressionssymptom. Det känns som att jag äter hela tiden, speciellt när jag sitter stilla.

Hur som helst trycker jag gärna i mej grejer som innehåller gott om socker. Man mår bra då.. tills det är slut.

Problemet är att jag inte vill rulla fram, så nu ska jag slänga upp ett litet tips. Vad gör man när man verkligen vill ha något gott men inte vill lägga på sej massa vikt?

Jag gjorde en smothie.  Usch vad löjligt. Det är exakt som: Är du hungrig? Ät en frukt.
Faktum är att en smothie är god, när man väl gått över tröskeln och gett upp tanken på choklad. En smothie hjälper på så sätt att man ofta känner för att käka något och då spelar det ingen roll vad.. Och som tur är är det gott.



Yoghurt med låg fetthalt, bär och eftersom bären oftast är rätt sura brukar jag lägga i lite socker, helt fruktsocker men det är så lite så det spelar egentligen ingen större roll. Ibland häller jag i lite mjölk också för att fylla ut lite. Mums!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0