Chick flicks

Klockan är snart 5.00 och jag är självklart fortfarande vaken. Ärligt talat har jag inte ens försökt sova än, det känns inte som att det skulle funka ändå.
Så går det när man sover i 12 timmar. Jag funderar på om jag ska göra ett tappert försök om en stund, jag ska ju trots allt försöka ta mej upp hyfsat tidigt imorgon... senare idag.
Lycka till med det. Det känns som att jag är tillbaka i mina dåliga vanor, inte för att jag hann vända dom speciellt länge innan det hände men ändå.

Så vad jag har jag pysslat med dom senaste timmarna? Jag har faktiskt kollat på två chick flicks i rad. Det blev så för att jag blev så upp i varv av den första att jag var tvungen att tona ner det hela med en till för att kunna sova.  Chick flicks gör en verkligen sjukligt pigg så.. jag antar att det kankse inte var min klyftigaste idé att se två i rad.
Hmm.. nej det var det sannerligen inte. Men vem vill se en deppig film precis innan man ska sova? i och för sej finns det väl något däremellan. *puh* Hur skulle min filmsamling sett ut om det bara fanns chick flicks och snyftare?  




Chick flicks slutar i alla fall alltid lyckligt, och det gillar jag.
Skor, rosa, maxat med shopping, snygga killar och.. *bojhaa* nej men jag gillar chick flicks.

♥ The hot chick
♥ Legally blonde 1
♥ Mean girls
♥ Wild child
♥ Legally blonde 2

Det var en liten lista på några schyssta chick flicks. Den översta är helt klart en gigantisk favoit. Rob Schneider är bara för cool, och han spelar tjej extremt bra tillsammans med Anna Faris och flera andra tönga brudar. Utöver den lilla listan finns det ju såklart många fler, men chick flicks är inte min vanliga genre om jag ska vara ärlig. Men jag är imponerad av Mean girls 2, den var betydligt bättre än vad jag hade väntat mej. Legally blondes är inte helt dum den heller. Ajja, nog om chick flicks.  
 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: voyance par telephone

L horoscope du jour en arabe g-spot voyance gratuite
tchat

2013-07-17 @ 13:18:51
URL: http://www.mavoyancegratuite.biz

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0