Är du singel?

Jag kom precis att tänka på en sak, apropå otrohet.. eller apropå ingenting. Ni vet hur det är- det ena leder till det andra.

Jag började fundera på hur ofta jag egentligen får frågan "är du singel?" på msn. Egentligen är väl det en jäkligt skum fråga. Hade jag chattat med en killkompis hade han troligtvis haft koll på det, alltså tyder frågan på att jag chattar med en stranger.
Av vilken anledning skulle jag chatta med en random kille om jag har pojkvän? Hajar ni min tanke?

Att chatta med en random kanske inte klassas som otrohet, men personligen klassar jag det som o-trohet. Jag vet exakt hur killar är på msn, jag får ju genomlida ett hundratal i månaden och har så levt sen jag var 13 så OM jag har koll. Bara tanken på att min pojkvän.. om jag hade en (bevare mej väl att jag slipper), hade fått mej att kräkas.
Och ja.. OM jag har råkat ut för det. ALDRIG mer säger jag bara. Jag har två präktiga ex som ni fått höra en del stroys om. Båda hade msn och båda använde msn för att ragga på andra. Nej, tyvärr, dom älskade mej inte mer än så.
Älska.. vilket fånigt ord egentligen. Förr eller senare gör man ju slut ändå, fuck älska då eller hur?

Msn är en sån där funktion som är fullständigt underbar för singlar. Man kan chatta i timmar, har man tur har man en fin visningsbild att titta på samtidigt och ibland kan man ha så otroligt kul att man tror att man har hittat sin solemate. Msn för icke-singlar är ett helvete. Jag hatade när mina ex satt inne på msn. Ibland glömde dom logga ut och plötsligt skrev en tjej. Ibland kunde det vara så tragiskt som: Hej gubben, ska vi cama nu?

Så den stora frågan är: Varför chatta med randoms om man har ett förhållande? Är inte det lite att leda förhållandet ut på villovägar? Man tar trots allt steget ifrån sin älskade till att bli nyfiken på vad omvärlden har fått in på marknaden sen man skaffade förhållande.

Någon som håller med?


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0