Torsdag

Hej

Jag hoppas att allt är sjukt bra med er denna torsdag. Själv vaknade jag för en liten stund sen så jag är fortfarande lite småpömsig. Det känns lite surt att alltid vakna så sent, 12.00 hade varit helt okej för mej, men that's the way it is.

I natt drömde jag massa mardrömmar.. eller i natt och i natt, jag somnade runt 05.30. Först drömde jag om den andra Spanienresan, dit jag ska åka med en vän. Jag har inte nämt så mycket om det, eftersom allt inte är helt klart. Men hur som helst drömde jag att jag åkte iväg med två vänner och plötsligt blev allt som tidigare - ett helvete.
Det var en av dom värsta resorna i mitt liv. Jag blev lämnad hela tiden och fick spendera den mesta tiden helt ensam eller tittandes på när dom hade svinkul. Det var som om jag inte var där. Usch, hemstk! Speciellt när man lagt massa pengar på att komma dit. Snacka om illa att betala för att komma till helvetet, ännu lite värre bir det eftersom resmålet är ett av mina paradis få på jorden.

När jag vaknade pustade jag ut flera gånger. Jag är sååå glad att jag ska åka med en vän och inte två!

              

Jag i Spanien 2010

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0