Lördag

Hej

Jag hoppas att ni alla har haft en bra lördag. För min del kutade helgen förbi och jag kan inte riktigt fatta att det redan är söndag. I och för sej är det inte jättekonstigt - Jag har jobbat i 12 timmar, sovit i 18 timmar, varit på träningen i 2 timmar och resterande 16 timmar har väl gått åt till att resa från plats till plats, fixa i ordning mej och allmänt slapp. Märkligt hur bra koll jag har på vad jag har gjort och ändå är jag förvånad över att det är söndag.

Kvällen på baren har varit seg, till och med värre än igår. Jag har haft kul, men det har varit rätt dött. Nu är jag mest deppig över att det verkar som att det bara blir ett helgjobb i alla fall.. nåja, det är bara vänta och se.
Vad som är värre är att jag på något dumt jävla vänster önskade att snubben från igår skulle komma även ikväll.. varför då?
Tja, det kan man verkligen fråga sej.
Okej, han var dödligt snygg. Han hade mörkbrunt fixat hår, blåa ögon, ett gulligt leende.. det börjar låta som att jag beskriver mitt ex *huuh* .. fast till skillnad från honom var denna snubbe vältränad. Istället för att sitta och slicka på en joint verkar han hänga på gymet. Ingen jätteotrevlig egenskap.
Jag har haft honom i skallen en stor del av dagen och jag börjar undra hur det är fatt med mej.

Antingen var det alldeles för länge sen jag hade sex, eller så borde jag uppsöka en doktor.. eller så får man helt enkelt försöka acceptera att jag börjar tappa greppet.. Det sistnämnda är helt oacceptabelt!



Hmm.. börjar brännas men min var snyggare och hade som sagt blåa ögon


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0