Jag är helt enkelt inte skapt för köksmiljö

Hej

Jag har inte orkat blogga idag men nu ska jag försöka mej på att kirra några inlägg.

Om ett tag kommer mamma hem med margarin till mej, då ska jag laga mat utefter ett recept jag har hittat på nätet. Det är första gången jag lagar mat efter ett recept.. tror jag.  Det ska bli spännande. Hittills har jag ju bara bakat. Det brukar bli kladdkaka. Jag tror att den berömda kladdkakan utger 90% av alla bakverk jag skapat, och ca. 70% av dom har väl inte blivit bra, trots att jag har följt ett recept. Jag ser oddsen för hur min matlagning idag kommer sluta.

Jag minns så jäkla väl när jag en gång skulle göra en kladdkaka och det stod 21/4 dl socker. Detta ska alltså tolkas som 2 dl och 1/4 dl, inga svårig heter egentligen. Men av någon anledning tolkade jag det som 21 dl och 1/4 dl. Kan ni tänka er att jag forfarande inte reagerade på att något kanske inte riktigt stämde när jag öppnade mitt andra paket socker och började ösa. Tillsut var hela skålen full av socker. Det är en idag ett mysterium för mej varför jag inte reageade och fortsatte ösa och hur jag fick ihop en smet av det. Jag lyckades faktiskt så långt som att slänga in den i ugnen och ta ut den, varpå hela smeten rann ut ur formen. Det var bara slänga hela skiten och pappa såg inte precis ut som en solstråle när han skrubbade bort 2 kg fastbränt socker från spisen.

Önska mej lycka till med matlagningen haha

            

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0