Fredag

Godmorgon godmorgon

Hoppas ni har sovit gott, själv har jag inte sovit alls. Sen jag skrev mitt sista inlägg har jag legat och vridit mej i sängen utan att somna, grymt irriterande.
En av anledningarna var att jag fastnade på tanken att jag inte minns vad min idrottslärare i gymnasiet heter eller hur han ser ut.
Ni vet hur det är, när man fastnar på en tanke kan man inte släppa det förrän man rett ut det. 3 timmar senare hade jag inte lyckats och nu bestämde jag mej för att kolla upp det. Då kommer jag självklart på det. Otroligt irriterande.

Om några timmar ska jag upp för att träna och efter det direkt hem och göra mej i ordning för att sen sticka och jobba till 03.00. Tja det var planen i alla fall men nu vet jag inte hur jag ska göra. Om jag ska palla jobba till 03 och sen åka hem hela vägen, måste jag vara rätt pigg och det lär jag ju inte vara om jag ska åka till träningen om några timmar.
Jag får se hur jag gör, egentligen borde jag nog vara hemma och sova.

Hoppas ni får en grym fredag


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0