Wok á la stuumpan

Jag fortsätter att göra mej själv stolt jag.
Nu har jag lagat middag och ätit upp det och känner mej minst sagt mätt och belåten. Jag slängde i hop en wok ganska snabbt och ärlgit talat, ja jag gjorde mej själv stolt.
För några månader sen klarade jag faktiskt inte ens av att göra köttfärssås och här står jag och gör värsta goda middagarna varje dag.  Ett mirakel har skett!
 
 
Det var faktiskt väldigt lätt att göra den här rätten och det blev sjukt gott.  Dessutom är det faktsikt inte det onyttigaste på menyn, men sånt kan man ju styra över. Man kan ju hälla i 1 liter grädde så har man fixat en trevlig kaloribomb.
Sjävl föredrar jag den smalare vägen. I den här woken är det kyckling, pakrika, lök, lite pasta, soya och lite turkisk youghurt. Mums!
Egentligen skulle det varit nudlar och en annan soya men det fanns inga bra nudlar i affären och soyan var den som den var.  Vill man göra det ännu smalare kan man såklart strunta i både soya och turkisk youghurt. Då blir det ju ganska torrt. Eller så har man kvar soyan och turkiska youghurten och tar bort pastan. Det gör man som man vill men jag kör gärna hela tallriksmodellen jag.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0