Rygg och armar

Nu är jag hemma från gymmet.  Åh vad jag har varit duktig!!
 
Innan gymmet åkte jag och handlade lite mjölk, apelsiner och vatten och då passade jag på att köpa min efterlängtade choklad så jag var helt enkelt tvungen att vara duktig på gymmet. Jag vägrar ge mej själv choklad om jag inte har bränt ett smack på gymmet.
 
Såå... spinningen var "inställd" - sanning; instruktören dök inte upp. Så jag sprang, sprang och spran som en jäkla tönt för att idag kunna publicera siffror som stämmer på pricken. Förra gången gick dert ju inte så bra, eftersom jag råkade trycka på knappar. Det råkade jag göra även idag, men den här gången var det lättare att räkna ut exakt hur långt jag kom på mina 20 minuter.
 
Idag sprang jag 3,60 km på 20 minuter!!  Jag och mina korta ben är sjukt nöjda kan jag säga. 400 meter till så är jag uppe i ett mål som jag verkligen vill uppnå - att springa dubbelt så fort som man i genomsnitt går.  400 meter är ingenting så det vet jag att jag skulle klara, men det kommer ta ett tag till för just nu får jag verkligen kriga för att komma upp i 3.60 km på 20 minuter. Men fan, en sak i taget.
 
Efter löpningen krigade jag armar och rygg.  Issa är stolt, stolt, stolt.  Speciellt efter som jag ser på tyngden att jag blir starkare. Nackdelen med maskinerna här är att det är 7kg's hopp. Vilket innebär att om jag tycker 25 kg är lätt måste jag köra på minst 32. Är det lätt måste jag köra på minst 39 osv. Ibland kan jag tycka att något är lätt, men inte tillräckligt lätt för att hoppa 7 kg. Men jag antar att man får göra så att man får hoppa 7 kg och typ köra så många man klarar tills även det hoppet blir lite lättare. Daaaaah, det är ju så man blir starkare.  haha.
 
Anyway. Jag har varit grym idag. Som alltid. Svetten sprutar och mina muskler värker alltid på gymmet. Det är så det ska vara.
Härnäst ska jag kleta in olja i håret, sätta igång en film, duscha, titta vidare på filmen, käka choklad och mysa i soffan.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0