Mission complete

För er som trodde att jag inte skulle klara dagens träningsmål - suck on this!!
 
 
Nu blir det värre. För självklart är ju nästa mål att slå det där. Imorgon ska jag köra spinning rätt tidigt och det tar sin tid innan min kropp kommer igång på morgonen så ja är väldigt osäker på hur jag ska klara det. Men det räcker med att jag får 541 för att ha slagit det.  Men jag skulle ljuga om jag sa att att 540 var lätt att uppnå. Man fick ligga i en hel del men jag är såklart svinnöjd, eftersom det var mitt livs andra spinningpass.  Och att köra 1 timme styrketräning direkt efter tyder bara på en sak - ja har betydligt mer att ge.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Veronica

Hej!

Du ska vara mer än svinnöjd :) Du klarar det galant även om det är tidigt på morgonen! Jag brukar vara riktigt trött när jag kör morgonträning. Men på bara 2 månader har jag ökat någe gry´mt i styrka :)

Bara ke 100% eller nä fasen ge 120%.. Ge inte upp förens kroppen sj bestämmer sej för o lägg ai bromsen! Vad har du för mål förresten?

Kram

2012-12-01 @ 11:32:55
URL: http://www.improudofwhoiam.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0