Min dag

Idag har det varit en stressig dag.. utan att jag egentligen har gjort något. Jag satt på mötet, och där satt jag ju mest bara.. eller tja, för att vara ett möte måste jag säga att jag blev oerhört trött i skallen. Från spanska, till engelska, till svenska, tillbaka till spanska, elgelska, spanska, engelska, spanska. Jag vet inte vad jag heter längre.
Men jag är i alla fall glad att jag har fixat det här.  Förhoppningsvis lär jag mej språket snabbare nu.
 
Mötet tog dock ganska lång tid, så jag antar att det är därför jag är lite stressad. Jag kom hem vid 18.00 så fitball-passet var ju bara att glömma. Däremot börjar bodycombaten klockan 20.00 så det tänkte jag väl i alla fall försöka hinna med.
Jag skyndade mej in i köket, lagade mat och nu har jag slängt i mej det för att strax packa träningsväskan och sticka iväg till gymmet. Hujeda mej säger jag bara.
 
Jag har i alla fall kirrat ett jobb.  Det är bara det att chefen idag på mötet gick igenom massor om det och jag satt mest och nickade och fattade ingenting. Jag hoppas att det blir en snabb ändring på den saken.
 
Idag fick jag ha smink igen.  Det är ju väldigt sällan jag har det nuför tiden. Se vad fin jag är.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0