Julafton 2012

Min julafton blev inte riktigt som jag först planerat. Jag hade ju tänkt mysa med massa lussebullar och en bok men min kära mamma hade helt andra planer.   Redan igår gav hon mej mitt lilla uppdrag.
 
 
Hon skrev ner hela uppdraget på spanska och det första jag skulle göra var att cykla iväg till en affär idag efter gymmet och köpa något gott att äta och sen ta kort på det när jag kom hem.
När jag hade gjort det skulle jag komma hem och svara på ett antal frågor hon skrivit på spanska. Efter det fanns det en oavslutad mening i beskrivningen och jag lovar att jag inte hade en susning om vad hon hade i kikaren.
 
Efter gymmet cyklade jag iväg till carrefour och köpte lite grejer och det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en as sjukt bild på mej tillsammans med det jag hade köpt.  När jag hade svarat på alla frågor sa mamma att jag skulle fråga henne "fågel, fisk eller mitt emellan", så då gjorde jag det och när hon svart mitt emellan fick jag springa iväg och leta efter mina julklappar.
Min galna mamma hade tydligen gömt paket här i huset när hon var här i november. Det är helt otroligt att hon lyckades både handla och gömma paketen utan att jag märkte något eller att jag hittade paketen sen när hon åkt hem.
Min mamma är duktig på sånt där med överraskningar. Hon lyckas alltid på ett eller annat sätt, men visst har jag helt galna historier om hur det har blivit ibland när hon ska överraska. Tyvärr är det nämligen så att personen hon ska överraska alltid går och köper det hon köpt eller gör det hon tänkt göra, precis innan hon ska komma med sin överraskning. Det är alltid lika kul.
 
Anyway. När jag hade hittat paketen satte vi igång skype och så öppnade jag paketen tillsammans med en del av min lilla familj.  Det var mysigt faktiskt. Jag hade aldrig något emot att vara ensam idag, men när vi väl satt där på skype insåg jag att det nog inte kunde bli bättre än det var just då.
 
 
Jag fick 4 paket från mamma, mini och pappa och i varje paket låg en liten lapp.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Malin

Har följt din blogg flera år, alltid lika roligt att läsa om dina dagar! :)
Och vad passande att du är i spanien för jag undrar nämnligen hur mycket det ungefär kostar att äta ute i spanien? :) alltså hur många euro..
Åker till puertorico(stavning) på måndag därför jag undrar :). Är jätte orolig att mina pengar inte skall räcka.. har växlat 2000 svenska kr tror du man behöver så mycket mer? :)
Om du har något speciellt man skall tänka på(har aldrig vart utomlands) så kan du gärna maila mig/en orolig Malin

tacksam för svar :) // ett fan av dig :D

2013-01-05 @ 00:26:51

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0