HTC

Jag sitter och kollar lite på nya telefoner. Jag gillar ju HTC men funderar iblan på om man ska göra som alla andra och skaffa en Iphone. Men något säger mej att det inte alls är en bra idé, eftersom jag är en väldigt klumpig person som tappar telefonen i golvet rätt ofta. HTC har ju plastskärm som i princip är omöjlig att ta sönder och till och med det lyckades jag med.
 
Jag vet.. det är inte bara det man ska tänka på, men det kan ju vara en fördel att ha en hel skräm. Jag har hört och läst att den här ska vara rätt bra. Jag har ju gott om betänktetid så jag bloggar lite om den så jag inte glömmer bort vad den heter.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: mange

Om du ska skaffa ny telefon och ska ha den ett tag är det htc one x plus som gäller överlägsen iPhone som det enda positiva har sin panoramafotografering som standard. Vilket enkelt kan laddas ner som app. Annars är som bekant iPhone design/mode, grupptryck och överskattat. Annars är htcs modeller i mellanskiktet helt klart dugliga för den normala användaren.

2012-12-15 @ 23:49:18

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0