5 december

Hej  
Jag hopppas att ni alla mår bättre än vad jag gör idag. Jag mår näligen sämre idag än vad jag gjorde igår - skit med andra ord.
Jag är helt snurrig i skallen och orkar inte göra ett smack. Uppriktigt sagt börjar jag bli irriterad. Här är man duktig och går och köper ett gymkort och allt och precis när jag har gjort det åker jag på det här. Vilken annan vecka som helst hade varit bra.
Jag gör allt för att bli frisk men nej.. det går inge vidare.
 
Imorgon är det något som ska firas här i Spanien igen.. jag tror att dom firar att Maria blev på smällen imorgon för 2012 år sen men jag är inte helt säker. Hur som heslt innebär det en helt ledig dag för mej. Sweet. Det kunde inte komma mer passande däremot.  Imorgon ska jag baskemej bli frisk så kanske jag i alla fall kan ta mej iväg till gymmet på fredag.
På lördag ska något firas igen så undrar om gymmet är stängt då. Great job issa. 1 av 7 dagar på gymmet! Ta det lugnt så du inte inte överanstränger dej vid maskinerna.
 
Hörde att Sverige är mer eller mindre insnöat. Önskar att jag hade ork att tycka synd om er.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0