31 december

Hej
 
Idag är det fullt upp.Tråkigt nog har gymmet skumma öppettider nu när det är massa röda dagar, så det blev inget gym idag heller och imorgon är det stängt så det blir väldigt ont om träning nu.  Men men. Jag har i alla fall bestlutat, EFTER MYCKET OM OCH MEN, att låta mej själv bryta mitt uppdrag bara för en dag. Det är ju trots allt nyårsafton och jag ska iväg på en middag.
Det blir väldigt svårt att undvika alkohol ikväll tror jag. Efter middagen ska jag till baren där jag ska börja jobba. Jag är lite osäker på om jag ska festa eller jobba, men jag antar att det blir en mix. Oavsett vad tänker jag ta det väldigt lugnt och tänka så mycket som möjligt på mitt lilla uppdrag.  Det är ju inte jättekul att bryta det men, som sagt, för att det är nyårsafton. Jag antar att det går att förlåta.
 
Så.. min dag. Herregud. Jag ska strax sticka iväg och kolla om det finns någon mataffär öppen. Mitt kylskåp är helt tomt och jag skulle behöva en flarra vin.
Efter det måste jag bestämma vad jag sak ha på mej, till råga på allt ska jag nog bestämma två outfits - en för middagen och en som passar bättre om jag ska jobba. Sen är det ju allt annat - dusch, smink, hår..
Det var något mer jag skulle göra, men det har jag såklart glömt. Hmm...
 
Anyway..
 
Hoppas ni alla får en bra nyårsafton
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: emma

hej, fin blogg! :)
ställ gärna en eller flera frågor i min frågestund, svarar på alla frågor så det är bara att fråga på, inga frågor är för dumma!
Länk:
http://emmaerikaa.devote.se/blogs/23995570/avslutas-paa-fredag.htm#WriteComment

2013-01-02 @ 13:31:55
URL: http://emmaerikaa.devote.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0