28 december

Hej
 
Hoppas allt är bra med er denna fredag. Själv är jag lite stressad. Jag fattar inte varför jag sover så länge när jag väl har somnat. I natt somnade jag väl runt 3 och vaknade inte förrän strax efter 13.00! Det suger verkligen! Jag önskar att jag kunde sova 7 timmar och sen vara pigg, som en normal människa. Men nej.
 
Jag var fortfarande trött när jag tvingade upp mej själv men nu är jag i alla fall pigg.  Jag har precis övertalat mej själv att dra till gymmet om 10 minuter för att köra ett svettigt spinningpass, följt av ännu mer träning bland maskinerna. Heja mej lixom.
Spinning.. nej.. jag vill inte.
Jag gillar inte alls spinning, men lyckligtvis är det i alla fall lite roligare än att springa på ett löpband i en timme. Thank God typ.
 
Resten av min fredag blir lugn och skön. Jag ska äntligen ta mej tid och se en film.  Jag vet att Happy feet går på tv ikväll, men vet inte om jag ska se den. Jag har tänkt se en film varje kväll den här veckan men gym och annat har kommit emellan. Så okej to be honest.. det är 3 dagar som jag har fått klara mej utan en film.
 
Nej.. bråttom bråttom bråttom.
 
Ha en bra fredag och vi hörs sen
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0