24 december

Hej
 
Hoppas eran julafton har börjat bra. Själv kom jag faktiskt iväg till gymmet  Men tyvärr fick jag avsluta mitt pass efter 45 minuter. Plötsligt började jag må sjukt illa, jag var sekunder från att spy, började kallsvettas, fick svårt att andas och kroppen blev helt skakig. Det kändes typ som en gigtantisk nikokick fast värre. Jag tror att det beror på flera saker men en av anledningarna var nog att jag inte direkt hade laddat med bra energi. Jag hade bara slängt i mej lite youghurt och en liten macka innan jag stack iväg.
Men men, 45 minuter i alla fall. 20 minuter på löpbandet och sen var tanken att jag skulle gå igenom mage, rygg, armar, ben och rumpa (eftersom gymmet är stängt imorgon passar jag på) men jag kom inte längre än till rygg och mage.
 
Well, well, sånt som händer. Även om jag fortsatte trots mitt illamående är jag glad att jag tillslut gav upp. När man plötsligt bara orkar lyfta hälften av vad man brukar orka då är det dags att lyssna på kroppen.
 
Efter gymmet åkte jag iväg till carrefour för att genomföra ett litet uppdrag som mamma gav mej igår.  Hor är söt hon. Hon, som morsa, har nog bad feelings över att jag spenderar julafton ensam så hon har gjort ett lite spel till mej. Jag har strax genomför allt jag skulle.
 
När jag var och handlade passade jag på att handla hem lite saker för ett mysigt hemma-spa så det ska jag pyssla med om ett tag.  Jag har behövt göra något åt mina fötter sen jag kom hit och nu ska det äntligen bli av.  Jepp jepp..
 
Sen har jag väl inte så mycket mer att säga just nu tror jag.
 
Ha en bra julafton gott folk
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0