23 december

Hej
 
Jag har haft en jobbig natt igen. Det är så trist när man inte kan sova, när man ligger och vrider och vänder på sej och kollar på klockan hela tiden. Jag tror att jag somnade vid 6 i morse. Självklart har jag vridit om dygnet lite och det suger!
Jag ska göra mitt bästa för att vrida tillbaka det, nu när jag kommer behöva köra tidig träning några dagar. Gymmet har nämligen speciella öppettider nu i mellandagarna - jag vet dock inte vilka.  Men jag gissar att det är några timmar på förmiddagen bara.
 
Men hörni? en dag kvar till julafton, hur känns det?
För mej känns det inte ett smack. Jag sitter här i Spanien med strålande sol över 25 graders värme och dessutom ska jag gymma imorgon.  Inte mycket till julafton för mej inte.
 
Nåja, det är söndag så gymmet är stängt. Istället ska jag sysselsätta mej med mina vanliga söndagssysslor - städa, tvätta, diska och sånt.
Sen jag flyttade hit har jag faktiskt , hör och häpna, börjat gilla den där lilla söndagsrutinen. Det är inte världsakul just när jag håller på men jag älskar när jag är klar och är helt svettig. Det känns som att man har fått ett litet träningspass då, men egentligen handlar det nog mest om att rörelse i den här värmen över lag framkallar svett.
 Men jag låtsas gärna.
 
Hoppas ni får en mysig söndag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

Följer dig nu, blev nummer 56!

Säg till när du följer mig och vilken siffra du blev!=)

2012-12-23 @ 14:48:22
URL: http://emmaaaolssons.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0