2 december

Hej
 
Jag hoppas att ni alla har det bra denna söndag. Själv är jag trött och det är bara förnamnet. Jag lyckades aldrig somna i natt så jag har inte sovit sen jag tog min på tok för långa nap igår vid 15.00.
Vid 8 i morse stack jag och mamma iväg på söndagsmarkanden och efter det har jag bara legat i soffan och kollat på film.
På markanden köpte jag ett par fingervantar, apelsiner och hör och häpna... skor! hehe.
 
För typ 10 minuter sen stack mamma iväg till flygplatsen så nu är jag ensam igen. Det känns sjuuuukt tomt och tyst här nu.  Eller tja.. tyst är det väl inte för jag satte igång musik för att lätta upp stämningen lite.
Om ett tag kommer det nog kännas lättare. Jag trivdes ju som fisken i vattnet den månaden jag var här ensam och när mamma kom hit sa jag att jag ville att hon skulle åka. Nu när hon har åkt vill jag ha hit henne igen.
Man får visst aldrig som man vill.
 
Men som sagt, om ett tag är allt som vanligt igen och jag kommer älska att jag har huset för mej själv igen. Nu kommer jag vara ensam tills jag bestämmer mej för att ta en tripp till Sveariket för att hälsa på alla bleka vinterdeprimerade människor jag känner.
 
Hoppas ni har haft en mysig söndag so far
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0