19 december

Hej
 
Idag är det onsdag och andra dagen den här veckan som min kurs blir inställd. Jag tror att min lärare sa något om skatteproblem eller något. Som tur var slapp jag i alla fall att cykla hela vägen dit idag. Jag vaknde klockan 9.00 av ett sms, stängde av alarmet och somnade om. Sen gick jag inte upp förrän vid 13.00.
 
Min säng är fööööör skön, det går lixom inte att gå upp.
 
Idag ska jag i alla fall försöka plugga lite och sen blir det jättetidig träning idag. Redan klockan 18.00 kör jag igång. Jag tycker egentligen att det är en av dom sämsta tiderna att träna. Allt man ska göra innan blir jättestressigt och efteråt är det försent för att göra något - i alla fall om man, som jag, tränar 2 timmar. Sen ska man ju hem och duscha så det blir mest att man slappar vid tv:n sen. Jag hade hellre haft mer tid nu och tränat senare på kvällen så kan man komma hem och gå och lägga sej nästan direkt. Men men. Zumban är 18.00 så då tränar jag 18.00.
 
Hoppas ni får en bra onsdag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Denice

Härlig blogg du har :)

2012-12-19 @ 15:05:18
URL: http://denice.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0