16 december

Hej
 
Så var det söndag igen. *Snyft*
 
Jag ser verkligen inte fram emot en ny vecka. Jag längtar till gymmet - okej. Men plugget känns välidgt olockande just nu. Jag känner att jag ligger efter så mycket och det går väldigt fort fram nu med massa svåra saker samtidigt, vilket gör att jag tappar motivationen mer och mer. Basra tanken på att det nu kommer 5 nya dagar med massa jobbiga saker och massa jobbiga läxor, får mej nästam att ge upp allt. Men nej, det ska jag inte göra.
 
Schemat för dagen heter typisk söndag. Jag ska plugga, tvätta, diska (jag fattar inte vart all disk kommer ifrån, men plötsligt har jag inga bestick och inga tallrikar) och försöka städa. Att städa blir ingen lätt match eftersom det står grejer precis överallt. Jag börjar bli riktigt trött på det här lilla renoveringsprojektet som absolut var tvunget att dra igång nu.
Irriterande som fan. Men men, det är väl bara att stå ut antar jag, men jag undrar vad som kommer hända med alla grejer när bygget är klart - inte en chans att jag börjar försöka få ordning på det.
 
Ha en bra söndag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0