What a great feeling

Just nu är jag riktigt glad!

Jag kom hem för typ en timme sen och sen dess har jag snackat lite med pappa och nu sitter jag och letar runt efter nya benskydd för fullt. Min ena tränare har börjat klaga på dom jag har så det är dags att skaffa nya.
Förut spelade det ingen större roll men nu har jag ju börjat träna så serilöst och dessutom sparras jag minst en gång i veckan och mina benskydd har inga fotskydd - vilket tydligen är ett krav nu plötsligt.
Nu när jag kickar folk är det som att slå dom riktigt hårt med plankor, så utslitna är mina skydd.

Anledningen till att jag just nu är så himla glad är först och främst att träningen gick strålande och jag älskar när jag börjar veckan på det sättet. Sen klappar jag mej själv på axeln för att jag tog tag i dom där jobbiga samtalen och det känns grymt att det är överstökat nu.  Snacka om lättnad!
Och sen har jag ju ett möte inbokat imorgon och jag hoppas verkligen att det går som jag vill. Jag skulle verkligen behöva att det hände något bra nu! Men det som gör mej gladast av allt är såklart träningen. Det finns inget som är så härligt som när man når sin limit, tar sej över den och gör hur bra som helst ifrån sej.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Moa

Fin blogg! :)

2012-04-23 @ 20:06:00
URL: http://djurparadiset.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0