Utelåst

Minns ni när jag bodde hos  min brorsa en vecka i somras?

Kanske inte, men nu gör jag det igen. Han och flickvännen skulle båda två åka iväg och hon kunde inte ta hand om både deras lilla dotter och deras båda hundar så vem får ställa upp om inte lilla jag?

Det är ganska soft att bo själv då och då, och lite sällskap av hundarna är ju inte helt fel. Just nu ligger dom och sover här bredvid, supermysigt.  Problemet med det är dock att dom inte kommer kunna sova i natt då och det innebär kort och gott ingen sömn för mej heller. *Suck*

Ibland blir man dessutom rätt trött på dom. Dom är i stort sett aldrig lugna och sen är ju jag inget fan av att tvingas ut på promenader i tid och otid. Men sålänge dom är hundar på ett lagom hundigt sätt funkar det rätt bra.

Igår var första dagen här och på kvällen skulle jag ut för en snabb promenad innan vi skulle sova och jag tänkte inte på att ta med mej nyckel då. När jag kom tillbaka till porten var den låst såklart. Inte fan tänkte jag på att koden bara gäller till 22.00, typiskt.
Som tur var hade jag i alla fall tagit med mej telefonen, ett tag tänkte jag lämna även den, så jag kunde ringa en taxi.
Jag åkte hem till mamma med vovarna och sen lånade jag hennes bil och åkte hem till pappa för att sova. Snacka om att det blev omständigt bara för att jag skulle ut på en snabb promenad.Busarna i somras


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0