Shutter Island

Igår natt (23.30) åkte jag hem till två killkompisar som hade typ.. korvparty. Jag kom dit vid tolvslaget och sen kom Linnea en halvtimme senare. För en gång skull kommer jag faktiskt ihåg allting och för en gång skull slapp jag vakna bakis. Jag har ju en tendens att alltid trilla dit.

Jag kom hem klockan 7.00 i morse, sov några timmar och sen har jag haft en lugn och skön söndag - ända tills jag kollade igenom min post som kommit under veckan.
Vid åttatiden åkte jag hem till mamma och kollade på Shutter Island på 4:an.

Grovt bra film måste jag säga, fast väldigt creepy på samma gång. Det var tur att det var pauser rätt ofta annars hade man ju avlidigt halvvägs in i filmen.
Huvudkaraktären spelas av Leonardo Dicaprio och av någon anledning vet man redan där att det kommer bli en galen film. Den enda "normala" filmen jag sett med honom är Titanic, resten är helt crazy. Shutter Island var verkligen inget undantag.
Jag gillade att det hela var mystisk och genomtänkt men två stora nackdelar var det halvtaskiga slutet och att dom slarvat väldigt mycket. Det är till exempel i många scener väldigt tydligt att det är en filmduk i bakgrunden. Men men, sjukt bra film som sagt fast det finns en anledning till att det kommer dröja ett bra tag innan jag ser den igen.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0