Min födelsedag

Lite ironiskt är det kanske att jag har berättat om både måndag och onsdag men knappt ett ord om tisdag, trots att det var min födelsedag.

Jag gör ett försök nu att skriva några rader. Min födelsedag började, som sagt, med att jag åkte hem i en polisbil. Lyckligtvis hade jag inte gjort något fel den här gången.

Hur som helst var min dag ganska seg. Jag började med att åka och käka en supermysig lunch med mini klockan 2. När han sen, en timme senare, skulle tillbaka till jobbet visste jag inte om jag skulle åka hem eller om jag skulle åka till stan. Efter en viss tvekan åkte jag till stan, mötte upp Alex och sen satt vi på Max och väntade tills Olivia skulle sluta jobba 1½ timme senare.
När hon slutade åkte hon och jag hem till henne där jag deckade ganska direkt, bakis och trött som jag var.

Hon städade, gjorde sej i ordning, käkade och sen åkte vi till Fridhemsplan för några billiga öl. Vädret sög, ingen hade pengar och jag är rätt förvånad över att jag inte somnade mitt i alltsutom gjorde baksmällan att jag efter 3 flarror fortfarande satt där spiknykter,
Även om min födelsedag till stor del sög är man ju ändå dåklart otroligt glad och tacksam för att det finns folk som ställer upp och firar lite, trots omständighetenra.
Sånt är så svårt att förklara tycker jag. Hur säger man att man hade önskat att födelsedagen hade blivit lite mer rajtan tajtan, utan att människor som försökt fira en tar åt sej?
Jag hade säkert tagit åt mej om någon kompis sagt så, efter att jag försökt fira den. Det är en jäkla balansgånd där. Fast jag tror att mina vänner fattade lite själva att man sällan planerar att sitta och fysa på ett halvtaskigt 18-årsplace med billig dricka och passiv rökning på köpet en tisdag, om man fyller jämnt.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0