En mindre bra måndag

I måndags vaknade jag vid typ 10.00 för att sticka iväg på något jag fortfarande inte avslöjat, men det tänkte jag göra strax.
Efter det som jag ska avslöja strax, åkte jag och mötte upp Emilia i stan för att hon skulle följa med mej när jag skulle tatuera mej.
Jag brukar alltid ha med någon som kan dela vissa skumma blickar jag får när jag kommer in i en tatueringsstudio. Till skillnad från många andra som gillar nålar, ser jag ju ganska anständig ut.. om man säger så. Med andra ord har jag bara tatueringar jag kan dölja, och med jacka och grejer på mej syns dom såklart ännu mindre.

Anyway.. som jag befarat var stället stängt, eftersom det var röd dag. Fråga mej inte ens hur tusan man tänker när man bokar in någon en dag då man planerat att ha stängt. Jag ska försöka komma ihåg att ringa och skälla på dom.. eller i alla fall försöka få dom att boka in en ny tid åt mej, gärna lite före i den långa kön.

Istället för att tatuera mej tog jag pengarna och drack bort det på Olearys. Man kan ju verkligen fråga sej hur jag tänkte då.. tror inte att jag tänkte så mycket. Det var nog mest bara lite pinsamt att jag släpat med Emilia och hennes snubbe som envist skulle hänga på. Det kändes väl dumt att säga: "Jaha, då åker vi väl hem då". Jag menar, jag hade med all säkerhet inte råd att dricka men samtidigt ville jag ju också umgås lite med Emilia.

Som vanligt spårar allting ur lite grann och sen släpade jag med Emilia hem till mej för lite middag. Det var visserligen en bra idé, men det var inte en bra idé att släpa ut Emilia för ytterligare en runda. Det hela slutade med att jag fick åka polisbil hem med uppskrapade händer och knän. Mer än så tänker jag inte avslöja


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0